DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

DPS/KT 144

Makina dhe traktorë në bujqësi

Aktiv

Committee

Pellumb Metohu

Pellumb.Metohu@dps.gov.al

Public documents

Scope

Facts and digits

0

New projects

594

Published standards

0

Meetings

3

Members

Relation to mirrors committee

Tempore non accusantium architecto. Ab animi eligendi consectetur aut sed. Unde blanditiis quod ut voluptatem voluptatem velit sit. Debitis impedit et ut hic dolorem non. Et culpa officia magnam totam alias. Autem nihil totam similique laborum id. Iure aut eligendi sequi quia dolorem distinctio. Eos rerum qui libero voluptatem hic vel ut. Ea odio et impedit natus est.

CEN/TC 144


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 144


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 334


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 334


Origjina: CEN

O member

ISO/TC 23


Origjina: ISO
O member

ISO/TC 23


Origjina: ISO

O member

CEN/TC 284


Origjina: CEN
O member from 30 nën 2021

CEN/TC 284


Origjina: CEN

O member from 30 nën 2021

ISO/TC 23/SC 6


Origjina: ISO
O member from 1 dhj 2021

ISO/TC 23/SC 6


Origjina: ISO

O member from 1 dhj 2021