DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

DS CECC 50 002:1980

Specifikim i detajuar i paplotësuar: Tranzistorë bipolar të specifikuar ndaj korpusit për amplifikime të frekuencës së ulët dhe të lartë

Blank Detail Specification: Case-rated bipolar transistors for low and high frequency amplification
23 qer 2009

General information

60.60     1 jan 2009

DPS

DPS/KT 7

Technical Specification

anglisht  

Buying

Publikuar

Language in which you want to receive the document.

Scope

Life cycle

NOW

PUBLISHED
DS CECC 50 002:1980
60.60 Standard published
1 jan 2009

Related project

Adopted from CECC 50 002:1980

Preview

Only informative sections of projects are publicly available. To view the full content, you will need to members of the committee. If you are a member, please log in to your account by clicking on the "Log in" button.

Login