DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

International Classification of Standards (ICS)

International Certification Services (ICS) is an independent certification body offers various management system certification services Worldwide.Management Systems Certification is critical to the success of a business, with highly integrity and professional personnel we provide the best management systems certification services for your business.

Browse by ICS : 77. METALURGJI

Reset
Prodhim i metaleve

Prova të metaleve

Korrozion i metaleve

Metale ferroze

Ferrolidhje

Metale jo ferroze

Produkte prej gize dhe çeliku

Produkte të metaleve jo ferroze

Metalurgji e pluhurave

Pajisje për industrinë metalurgjike