DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

International Classification of Standards (ICS)

International Certification Services (ICS) is an independent certification body offers various management system certification services Worldwide.Management Systems Certification is critical to the success of a business, with highly integrity and professional personnel we provide the best management systems certification services for your business.

Browse by ICS : 65. BUJQËSI

Reset
Bujqësi dhe pyje

Ndërtesa, struktura dhe pajisje për ferma

Makina bujqësore, vegla dhe pajisje

Plehra

Pesticide dhe kimikate bujqësore të tjera

Ushqime për kafshët

Apikulturë (bletari) dhe krimb mëndafshi

Gjueti

Peshkim dhe rritje peshku

Duhan, produkte duhani dhe pajisje që lidhen me to