DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

DPS/KT 10

Sistemet e telekomunikacionit analoge dhe dixhitale

Aktiv

Committee

Granit Cerkezi

Granit.Cerkezi@dps.gov.al

Scope

Facts and digits

375

New projects

5267

Published standards

0

Meetings

1

Members