DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

DPS/KT 206

Biokompatibiliteti i materialeve dhe pajisjeve mjekësore e dentare

Aktiv

Committee

Fjoralba Bane

Elona Teluli

Elona.Teluli@dps.gov.al

Scope

Fusha e këtij KT është adoptimi i standardeve evropiane dhe ndërkombëtare CEN/ISO si dhe hartimi i standardeve shqiptare në lidhje me standardizimin e qasjes në vlerësimin e biokompatibilitetit të materialeve mjekësore e dentare dhe pajisjeve të tyre sëbashku me standardizimin e metodave të provës të zbatueshme për këto materiale dhe pajisje.

Facts and digits

22

New projects

166

Published standards

0

Meetings

2

Members

Relation to mirrors committee

Tempore non accusantium architecto. Ab animi eligendi consectetur aut sed. Unde blanditiis quod ut voluptatem voluptatem velit sit. Debitis impedit et ut hic dolorem non. Et culpa officia magnam totam alias. Autem nihil totam similique laborum id. Iure aut eligendi sequi quia dolorem distinctio. Eos rerum qui libero voluptatem hic vel ut. Ea odio et impedit natus est.

CEN/TC 102


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 102


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 206


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 206


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 239


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 239


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 258


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 258


Origjina: CEN

O member

ISO/TC 150


Origjina: ISO
O member

ISO/TC 150


Origjina: ISO

O member

ISO/TC 194


Origjina: ISO
O member

ISO/TC 194


Origjina: ISO

O member