DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

SSH EN 1057:2006+A1:2010

Bakër dhe lidhjet e bakrit - Tuba bakri të rumbullakët të pa salduar për ujë dhe gas për përdorime sanitare dhe ngrohje

Copper and copper alloys - Seamless, round copper tubes for water and gas in sanitary and heating applications
28 tet 2010

General information

60.60     1 jan 2010

DPS

DPS/KT 269

European Norm

23.040.15  

anglisht  

Buying

Publikuar

Language in which you want to receive the document.

Scope

This European Standard specifies the requirements, sampling, test methods and conditions of delivery for seamless round copper tubes.
It is applicable to tubes having an outside diameter from 6 mm up to and including 267 mm for:
- distributing networks for hot water and cold water;
- hot water heating systems, including panel heating systems (under-floor, wall, overhead);
- domestic gas and liquid fuel distribution;
- waste water sanitation.
It is also applicable to seamless round copper tubes intended to be pre insulated before use for any of the above purposes.

Related directives

Directives related to this standards.

89/106/EEC

Produkte ndërtimi

Të harmonizuara
93/38/EEC

Procedura prokurimi të entiteteve që veprojnë në sektorët e ujit, energjisë, transportit dhe telekomunikacionit

97/23/EC

Pajisje të trysnisë

Të harmonizuara
305/2011

Rregullorja (BE) Nr. 305/2011 e Parlamentit Evropian dhe e Këshillit e datës 9 Mars 2011 që parashtron kushtet e harmonizuara për tregtimin e produkteve të ndërtimit dhe shfuqizimin e Direktivës së Këshillit KEE/89/106

Të harmonizuara
2014/68/EU

Të harmonizuara

Life cycle

PREVIOUSLY

Replaces
SSH EN 1057:2007

NOW

PUBLISHED
SSH EN 1057:2006+A1:2010
60.60 Standard published
1 jan 2010

Related project

Adopted from EN 1057:2006+A1:2010

Preview

Only informative sections of projects are publicly available. To view the full content, you will need to members of the committee. If you are a member, please log in to your account by clicking on the "Log in" button.

Login