DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

SSH EN 153:2007

Metodat e matjes së konsumit të energjisë të frigoriferëve të shtëpisë, të aparateve të mbajtjes freskët të ushqimeve, të ngrirsave të ushqimeve dhe kombinimet e tyre, që punojnë me rrymë elektrike, së bashku me karakteristikat shoqëruese

Methods of measuring the energy consumption of electric mains operated household refrigerators, frozen food storage cabinets, food freezers and their combinations, together with associated characteristics
1 maj 2006

General information

60.60     1 maj 2006

DPS

DPS/KT 207

European Norm

97.040.30  

anglisht  

Buying

Publikuar

Language in which you want to receive the document.

Scope

This European Standard specifies the methods for measuring the energy consumption of electric mains operated household refrigerating appliances, together with associated characteristics.
This European Standard is not concerned with safety.

Related directives

Directives related to this standards.

94/2/EC

Etiketimi i energjisë të frigoriferëve elektrikë, ngrirësave elektrikë dhe kombinimeve të tyre për përdorim shtëpiak (Direktivë e Komisionit që implementon Direktivën 92/75/EEC të Këshillit)

2002/31/EC

Direktiva e Komisionit 2002/31/EC - Zbatimi i Direktivës së Këshillit 92/75/EEC ne lidhje me etiketimin e energjisë të kondicionerëve të ajrit në shtëpi

92/75/EEC

Tregimi përmes etiketimit dhe informacionit standard të produktit për konsumin e energjisë dhe burimeve të tjera nga pajisjet shtëpiake

2003/66/EC

Amendimi i Direktivës 94/2/EC për zbatimin e Direktivës së Këshillit 92/75/EEC ne lidhje me etiketimin e energjisë për frigoriferë elektrike shtëpiake, ngrirësit dhe kombinimet e tyre

Life cycle

NOW

PUBLISHED
SSH EN 153:2007
60.60 Standard published
1 maj 2006

REVISED BY

WITHDRAWN
SSH EN 153:1995

Related project

Adopted from EN 153:2006

Preview

Only informative sections of projects are publicly available. To view the full content, you will need to members of the committee. If you are a member, please log in to your account by clicking on the "Log in" button.

Login