DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

Project translation

Use the form below to find the searched projects. Enter your criteria for searching (single or in combination) in the fields below and press the button “Search”.

Serach in project reference and title

Serach by state

Kërko sipas Komitetit

Lëndë djegëse e lëngët për automjete -Gazoil (Diesel) - Kërkesat dhe metodat e provës

DPS/KT 19 më tepër

Vajra dhe yndyrna bimore dhe shtazore - Përcaktmi i treguesit të aciditetit

DPS/KT 307 më tepër