DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

DPS/KT 6 - Meeting

Siguria teknike dhe mjedisi

13 qer 2022

Starting at: 14:45   Type: SD | Committee meeting   më tepër


16 maj 2022

Adoptimi i standardeve dhe dokumenteve të standardizimitr

Starting at: 10:41   Type: SD | Committee meeting   më tepër