DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

DPS/KT 3 - Meeting

Materiale elektrike dhe elektronike

20 qer 2022

Starting at: 15:04   Type: SD | Committee meeting   më tepër


4 pri 2022

Starting at: 15:09   Type: SD | Committee meeting   më tepër