DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

DPS/KT 175 - Meeting

Trupa dhe lëndë druri e sharruar

20 maj 2022

Starting at: 12:01   Type: SD | Committee meeting   më tepër


12 maj 2022

Starting at: 09:39   Type: SD | Committee meeting   më tepër