DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

International Classification of Standards (ICS)

International Certification Services (ICS) is an independent certification body offers various management system certification services Worldwide.Management Systems Certification is critical to the success of a business, with highly integrity and professional personnel we provide the best management systems certification services for your business.

Browse by ICS : 67. TEKNOLOGJI AGROUSHQIMORE

Reset
Procese në industrinë ushqimore

Produkte agroushqimore në përgjithësi

Metoda të përgjithshme të provave dhe analizave

Drithëra, bishtajore dhe produkte të tyre

Fruta, perime

Qumësht dhe produkte qumështi

Mish, produkte mishi dhe produkte të tjera me origjinë shtazore

Çaj. Kafe. Kakao

Pije

Sheqer, prodhime sheqeri dhe niseshte

Çokollata

Vajra dhe yndyrna ushqimore. Fara vajore

Erëza dhe aromatizues. Shtesa ushqimore

Ushqime të ambalazhuara dhe të gatshme

Analiza shqisore

Materiale dhe artikuj në kontakt me ushqimin

Makineri dhe pajisje për industrinë ushqimore