DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

International Classification of Standards (ICS)

International Certification Services (ICS) is an independent certification body offers various management system certification services Worldwide.Management Systems Certification is critical to the success of a business, with highly integrity and professional personnel we provide the best management systems certification services for your business.

Browse by ICS : 47. NDËRTIM I ANIJEVE DHE STRUKTURA DETARE NË PËRGJITHËSI

Reset
Ndërtim i anijeve dhe struktura detare në përgjithësi

Anije detare

Anije të ujrave të brendshme (lumore)

Anije të vogla