DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

International Classification of Standards (ICS)

International Certification Services (ICS) is an independent certification body offers various management system certification services Worldwide.Management Systems Certification is critical to the success of a business, with highly integrity and professional personnel we provide the best management systems certification services for your business.

Browse by ICS : 47.020. Ndërtim i anijeve dhe struktura detare në përgjithësi

Reset
Standarde të përgjithshme që kanë të bëjnë me ndërtimin e anijeve dhe strukturat detare

Materiale dhe përbërësa për ndërtimin e anijeve

Trupa të anijeve dhe elementë të strukturave të tyre

Motorë të anijeve dhe sisteme të motorëve reaktivë

Sisteme të tubacioneve

Pajisje ngritëse dhe mbajtëse të ngarkesave

Pajisje e kuvertës së anijes dhe instalimet

Pajisje elektrike të anijeve dhe struktura detare

Pajisje e lundrimit dhe e kontrollit

Hapësira të vendeve

Hapësira të ngarkesave

Ventilim detar dhe sisteme të ajrit të kondicionuar e të ngrohjes

Standarde të tjera që kanë të bëjnë me ndërtimin e anijeve dhe strukturat detare