DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

DPS/KT 320

Transport, logjistika dhe shërbime

Aktiv

Committee

Arben Dervishi

Arben.Dervishi@dps.gov.al

Scope

Fusha e këtij KT është adoptimi i standardeve evropiane dhe ndërkombëtare CEN/ISO si dhe hartimi i standardeve shqiptare në lidhje me përputhshmërinë, këmbyeshmërinë dhe sigurinë, me referencë të veçantë për procedurat e terminologjisë dhe provave për vlerësimin e performancës së automjeteve rrugore dhe pajisjeve të tyre, materialet, komponentët dhe pajisjet për ndërtimin dhe punën e avionëve dhe mjeteve të tjera hapsirore, si dhe pajisjeve të përdorura për shërbimin dhe mirëmbajtjen e këtyre mjeteve, ndërtimin, projektimin, elementet strukturore, pajisjet dhe grupet e tyre, metodat dhe teknologjinë, si dhe çështjet e mjedisit detar përdorur në ndërtimin e anijeve dhe punën e tyre

Facts and digits

0

New projects

1254

Published standards

0

Meetings

0

Members

Relation to mirrors committee

Tempore non accusantium architecto. Ab animi eligendi consectetur aut sed. Unde blanditiis quod ut voluptatem voluptatem velit sit. Debitis impedit et ut hic dolorem non. Et culpa officia magnam totam alias. Autem nihil totam similique laborum id. Iure aut eligendi sequi quia dolorem distinctio. Eos rerum qui libero voluptatem hic vel ut. Ea odio et impedit natus est.

CEN/TC 15


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 15


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 274


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 274


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 301


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 301


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 319


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 319


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 320


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 320


Origjina: CEN

O member

CEN/SS T01


Origjina: CEN
O member

CEN/SS T01


Origjina: CEN

O member

CEN/SS T02


Origjina: CEN
O member

CEN/SS T02


Origjina: CEN

O member

CEN/SS T03


Origjina: CEN
O member

CEN/SS T03


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 344


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 344


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 354


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 354


Origjina: CEN

O member