DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

DPS/KT 248

Tekstile dhe prodhime tekstili

Aktiv

Committee

Genti Guxho

Elona Teluli

Elona.Teluli@dps.gov.al

Public documents

Scope

Fusha e këtij KT është adoptimi i standardeve evropiane dhe ndërkombëtare CEN/ISO në aspektin e tekstileve, produkteve tekstile, dhe përbërësve të tekstileve: 1) metodat e testimit 2)termat dhe përkufizimet 3) specifikimet dhe nëse është e nevojshme klasifikimet në terma për sa i përket pritshmërisë së tyre në veçanti kur kërkohen nga komitete të tjera teknike të CEN për pajisjet përkatëse për testimin dhe përdorimin e tekstileve.

Facts and digits

1

New projects

1064

Published standards

0

Meetings

5

Members

Relation to mirrors committee

Tempore non accusantium architecto. Ab animi eligendi consectetur aut sed. Unde blanditiis quod ut voluptatem voluptatem velit sit. Debitis impedit et ut hic dolorem non. Et culpa officia magnam totam alias. Autem nihil totam similique laborum id. Iure aut eligendi sequi quia dolorem distinctio. Eos rerum qui libero voluptatem hic vel ut. Ea odio et impedit natus est.

CEN/TC 189


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 189


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 222


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 222


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 248


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 248


Origjina: CEN

O member

ISO/TC 38


Origjina: ISO
O member

ISO/TC 38


Origjina: ISO

O member