DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

DPS/KT 140

Pajisje mjekësore për diagnostikimin in vitro

Aktiv

Committee

Rea Laçi

Elona Teluli

Elona.Teluli@dps.gov.al

Public documents

Scope

Fusha e këtij KT është adoptimi i standardeve evropiane dhe ndërkombëtare CEN/ISO si dhe hartimi i standardeve shqiptare në lidhje me standardizimin e pajisjeve mjekësore për diagnostikimin in vitro të cilët janë reagentë, produktet e reagentëve, kalibratorë, materiale kontrolli, kite, instrumente, aparate, pajisje, ose sisteme qofshin ato njëpërdorimshme te cilat mund të përdoren vetëm ose të kombinuara të destinuara nga prodhuesi për ekzaminimin e mostrave për diagnostikimin in vitro duke përfshirë ktu marrjen e gjakut dhe indet e dhëna ose të marra nga trupi i njeriut, për të përcaktuar një gjendje fiziologjike ose patologjike të njeriut, si dhe për përcaktimin e një anomalie kongjenitale.

Facts and digits

1

New projects

117

Published standards

0

Meetings

3

Members

Relation to mirrors committee

Tempore non accusantium architecto. Ab animi eligendi consectetur aut sed. Unde blanditiis quod ut voluptatem voluptatem velit sit. Debitis impedit et ut hic dolorem non. Et culpa officia magnam totam alias. Autem nihil totam similique laborum id. Iure aut eligendi sequi quia dolorem distinctio. Eos rerum qui libero voluptatem hic vel ut. Ea odio et impedit natus est.

CEN/TC 140


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 140


Origjina: CEN

O member

ISO/TC 212


Origjina: ISO
O member

ISO/TC 212


Origjina: ISO

O member