DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Phone: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Address: Address: "Reshit Collaku" Str., (nearby ILDKPKI, VI floor), Po.Box 98, Tiranë - Albania
Main menu

DPS/KT 140

In vitro diagnostic medical devices

Active

Committee

Arkadio Ramaj

Elona Teluli

Elona.Teluli@dps.gov.al

Public documents

Scope

Fusha e këtij KT është adoptimi i standardeve evropiane dhe ndërkombëtare CEN/ISO si dhe hartimi i standardeve shqiptare kryesisht në zbatim të mbështetjes së kërkesave thelbësore të Rregullores së Bashkimit Evropian (BE) 2017/746 “Pajisje mjekësore për diagnostikimin in vitro”, si dhe në fushën e menaxhimit të cilësisë në laboratore mjekësore të cilat merren me diagnostikimin in Vitro, sistemet e cilësisë të pajisjeve mjekësore për diagnostikimin in vitro, etiketimin dhe vlerësimin e performancës e këtyre pajisjeve si dhe për enët mbajtëse të mostrave në laboratoret mjekësore.

Facts and digits

1

New projects

116

Published standards

0

Meetings

2

Members

Relation to mirrors committee

Tempore non accusantium architecto. Ab animi eligendi consectetur aut sed. Unde blanditiis quod ut voluptatem voluptatem velit sit. Debitis impedit et ut hic dolorem non. Et culpa officia magnam totam alias. Autem nihil totam similique laborum id. Iure aut eligendi sequi quia dolorem distinctio. Eos rerum qui libero voluptatem hic vel ut. Ea odio et impedit natus est.

CEN/TC 140

In vitro diagnostic medical devices


Originator: CEN
O member

CEN/TC 140

In vitro diagnostic medical devices


Originator: CEN

O member

ISO/TC 212

Clinical laboratory testing and in vitro diagnostic test systems


Originator: ISO
O member

ISO/TC 212

Clinical laboratory testing and in vitro diagnostic test systems


Originator: ISO

O member