DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

DPS/KT 114

Siguria e makinerisë dhe siguria ndaj zjarrit

Aktiv

Committee

Altin Dorri

Pellumb Metohu

Pellumb.Metohu@dps.gov.al

Scope

Fusha e këtij KT është adoptimi i standardeve evropiane dhe ndërkombëtare CEN/ISO si dhe hartimi i standardeve shqiptare në lidhje me principet kryesore për sigurinë e makinerisë dhe dhe sigurinë ndaj zjarrit duke e ndërthurur me terminologjinë dhe metodologjinë

Facts and digits

80

New projects

1973

Published standards

0

Meetings

7

Members

Relation to mirrors committee

Tempore non accusantium architecto. Ab animi eligendi consectetur aut sed. Unde blanditiis quod ut voluptatem voluptatem velit sit. Debitis impedit et ut hic dolorem non. Et culpa officia magnam totam alias. Autem nihil totam similique laborum id. Iure aut eligendi sequi quia dolorem distinctio. Eos rerum qui libero voluptatem hic vel ut. Ea odio et impedit natus est.

CEN/TC 10


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 10


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 70


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 70


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 72


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 72


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 98


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 98


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 114


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 114


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 122


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 122


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 127


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 127


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 143


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 143


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 145


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 145


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 146


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 146


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 147


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 147


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 148


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 148


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 149


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 149


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 150


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 150


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 151


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 151


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 153


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 153


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 168


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 168


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 182


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 182


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 186


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 186


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 192


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 192


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 196


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 196


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 202


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 202


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 213


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 213


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 214


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 214


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 231


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 231


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 242


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 242


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 255


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 255


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 271


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 271


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 313


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 313


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 322


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 322


Origjina: CEN

O member

CEN/SS H10


Origjina: CEN
O member

CEN/SS H10


Origjina: CEN

O member

CEN/SS I17


Origjina: CEN
O member

CEN/SS I17


Origjina: CEN

O member

CEN/SS H22


Origjina: CEN
O member

CEN/SS H22


Origjina: CEN

O member

CEN/SS I09


Origjina: CEN
O member

CEN/SS I09


Origjina: CEN

O member

ISO/TC 29


Origjina: ISO
O member

ISO/TC 29


Origjina: ISO

O member

ISO/TC 39


Origjina: ISO
O member

ISO/TC 39


Origjina: ISO

O member

ISO/TC 41


Origjina: ISO
O member

ISO/TC 41


Origjina: ISO

O member

ISO/TC 60


Origjina: ISO
O member

ISO/TC 60


Origjina: ISO

O member

ISO/TC 72


Origjina: ISO
O member

ISO/TC 72


Origjina: ISO

O member

ISO/TC 92


Origjina: ISO
O member

ISO/TC 92


Origjina: ISO

O member

ISO/TC 110


Origjina: ISO
O member

ISO/TC 110


Origjina: ISO

O member

ISO/TC 118


Origjina: ISO
O member

ISO/TC 118


Origjina: ISO

O member

ISO/TC 199


Origjina: ISO
O member

ISO/TC 199


Origjina: ISO

O member