DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

DPS/KT 136

Sporte dhe sheshe lojërash

Aktiv

Committee

Majlinda Hylli

Elona Teluli

Elona.Teluli@dps.gov.al

Public documents

Scope

Fusha e këtij KT është adoptimi i standardeve evropiane dhe ndërkombëtare CEN/ISO si dhe hartimi i standardeve shqiptare në lidhje me standardizimin e artikujve specifik të sportit, shesheve të lojrave dhe lehtësirave të tjera rekreative. Një rëndësi e veçantë i jepet dhe terminologjisë, kërkesave të sigurisë, kërkesave operacionale, kërkesave të performancës, metodave të provës, markimit (shenjimit) informacionit të konsumatorit, shërbimeve, instalimeve dhe mirëmbajtjeve.

Facts and digits

1

New projects

563

Published standards

0

Meetings

5

Members

Relation to mirrors committee

Tempore non accusantium architecto. Ab animi eligendi consectetur aut sed. Unde blanditiis quod ut voluptatem voluptatem velit sit. Debitis impedit et ut hic dolorem non. Et culpa officia magnam totam alias. Autem nihil totam similique laborum id. Iure aut eligendi sequi quia dolorem distinctio. Eos rerum qui libero voluptatem hic vel ut. Ea odio et impedit natus est.

CEN/TC 136


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 136


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 217


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 217


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 245


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 245


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 315


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 315


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 333


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 333


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 346


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 346


Origjina: CEN

O member

ISO/TC 83


Origjina: ISO
O member

ISO/TC 83


Origjina: ISO

O member

ISO/TC 177


Origjina: ISO
O member

ISO/TC 177


Origjina: ISO

O member