DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Phone: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Address: Address: "Reshit Collaku" Str., (nearby ILDKPKI, VI floor), Po.Box 98, Tiranë - Albania
Main menu

DPS/KT 136

Sports, playground and other recreational equipment

Active

Committee

Majlinda Hylli

Gentian Trebeshina

+355 67 632 0454

Gentian.Trebeshina@dps.gov.al

Public documents

Scope

Fusha e këtij KT është adoptimi i standardeve evropiane dhe ndërkombëtare CEN/ISO për standardizimin e sipërfaqeve për ambiente të brendshme dhe të jashtme sportive, kërkesat e sigurisë dhe të performancës, metodat e testimit të pajisjeve dhe shesheve sportive, si dhe shesheve të lojrave.

Facts and digits

4

New projects

591

Published standards

0

Meetings

0

Members

Relation to mirrors committee

Tempore non accusantium architecto. Ab animi eligendi consectetur aut sed. Unde blanditiis quod ut voluptatem voluptatem velit sit. Debitis impedit et ut hic dolorem non. Et culpa officia magnam totam alias. Autem nihil totam similique laborum id. Iure aut eligendi sequi quia dolorem distinctio. Eos rerum qui libero voluptatem hic vel ut. Ea odio et impedit natus est.

CEN/TC 136

Sports, playground and other recreational facilities and equipment


Originator: CEN
O member

CEN/TC 136

Sports, playground and other recreational facilities and equipment


Originator: CEN

O member

CEN/TC 217

Surfaces for sports areas


Originator: CEN
O member

CEN/TC 217

Surfaces for sports areas


Originator: CEN

O member

CEN/TC 245

Leisure accommodation vehicles


Originator: CEN
O member

CEN/TC 245

Leisure accommodation vehicles


Originator: CEN

O member

CEN/TC 315

Spectator facilities


Originator: CEN
O member

CEN/TC 315

Spectator facilities


Originator: CEN

O member

CEN/TC 333

Cycles


Originator: CEN
O member

CEN/TC 333

Cycles


Originator: CEN

O member

CEN/TC 346

Conservation of Cultural Heritage


Originator: CEN
O member

CEN/TC 346

Conservation of Cultural Heritage


Originator: CEN

O member

ISO/TC 83

Sports and other recreational facilities and equipment


Originator: ISO
O member

ISO/TC 83

Sports and other recreational facilities and equipment


Originator: ISO

O member

ISO/TC 177

Caravans


Originator: ISO
O member

ISO/TC 177

Caravans


Originator: ISO

O member