DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

DPS/KT 205

Pajisje mjekësore jo aktive

Aktiv

Committee

Ledina Picari

Elona Teluli

Elona.Teluli@dps.gov.al

Public documents

Scope

Fusha e këtij KT është adoptimi i standardeve evropiane dhe ndërkombëtare CEN/ISO si dhe hartimi i standardeve shqiptare në lidhje me standardizimin e pajisjeve mjekësore jo aktive me qëllim që të identifikohen, të miratohen ose të përshtaten nga ISO. Këtu mund të përfshihen disa standarde të pajisjeve mjekësore jo aktive të cilat përdoren me energji elektrike (nga bateri ose rrjeta furnizimi) për të funksionuar.

Facts and digits

38

New projects

409

Published standards

0

Meetings

4

Members

Relation to mirrors committee

Tempore non accusantium architecto. Ab animi eligendi consectetur aut sed. Unde blanditiis quod ut voluptatem voluptatem velit sit. Debitis impedit et ut hic dolorem non. Et culpa officia magnam totam alias. Autem nihil totam similique laborum id. Iure aut eligendi sequi quia dolorem distinctio. Eos rerum qui libero voluptatem hic vel ut. Ea odio et impedit natus est.

CEN/TC 163


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 163


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 205


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 205


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 285


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 285


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 293


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 293


Origjina: CEN

O member

ISO/TC 76


Origjina: ISO
O member

ISO/TC 76


Origjina: ISO

O member

ISO/TC 198


Origjina: ISO
O member

ISO/TC 198


Origjina: ISO

O member