DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

DPS/KT 47

Kimia

Aktiv

Committee

Elisa Peçi

Elona Teluli

Elona.Teluli@dps.gov.al

Public documents

Scope

Fusha e këtij KT është adoptimi i standardeve evropiane dhe ndërkombëtare CEN/ISO në lidhje me industrinë kimike në përgjithsi e cila përfshin kimikate themelore të cilat nuk përfshihen në komitete teknike të tjera. Puna e KT 47 vazhdon me një ritëm të shpejtë për shkak të zgjerimit të projekteve të ndryshme që kanë lidhje me fushën e kimisë si dhe për identifikimin e përfitimeve që priten nga standardet ndërkombëtare dhe evropiane që zbatohen në këtë fushë.Standardet e adoptuara nga ky KT janë shumë të rëndësishme pasi ka ndihmuar mjaft indusrinë kimike të ketë një rritje të ndjeshme në treg kohwt e fundit ,si dhe në kimikatet thelbësore kanë shkaktuar një përparim relativisht të madh.

Facts and digits

0

New projects

1008

Published standards

0

Meetings

4

Members

Relation to mirrors committee

Tempore non accusantium architecto. Ab animi eligendi consectetur aut sed. Unde blanditiis quod ut voluptatem voluptatem velit sit. Debitis impedit et ut hic dolorem non. Et culpa officia magnam totam alias. Autem nihil totam similique laborum id. Iure aut eligendi sequi quia dolorem distinctio. Eos rerum qui libero voluptatem hic vel ut. Ea odio et impedit natus est.

CEN/TC 216


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 216


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 219


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 219


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 223


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 223


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 260


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 260


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 276


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 276


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 332


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 332


Origjina: CEN

O member

CEN/SS C03


Origjina: CEN
O member

CEN/SS C03


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 347


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 347


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 352


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 352


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 369


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 369


Origjina: CEN

O member

ISO/TC 47


Origjina: ISO
O member

ISO/TC 47


Origjina: ISO

O member

ISO/TC 48


Origjina: ISO
O member

ISO/TC 48


Origjina: ISO

O member

ISO/TC 158


Origjina: ISO
O member

ISO/TC 158


Origjina: ISO

O member