DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Phone: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Address: Address: "Reshit Collaku" Str., (nearby ILDKPKI, VI floor), Po.Box 98, Tiranë - Albania
Main menu

DPS/KT 47

Chemistry

Active

Committee

Elisa Peçi

Elona Teluli

Elona.Teluli@dps.gov.al

Public documents

Scope

Fusha e këtij KT është adoptimi i standardeve evropiane dhe ndërkombëtare CEN/ISO në lidhje me industrinë kimike në përgjithësi e cila përfshin kimikate dhe substanca kimike themelore të cilat nuk përfshihen në komitete teknike të tjera.

Facts and digits

34

New projects

1011

Published standards

0

Meetings

0

Members

Relation to mirrors committee

Tempore non accusantium architecto. Ab animi eligendi consectetur aut sed. Unde blanditiis quod ut voluptatem voluptatem velit sit. Debitis impedit et ut hic dolorem non. Et culpa officia magnam totam alias. Autem nihil totam similique laborum id. Iure aut eligendi sequi quia dolorem distinctio. Eos rerum qui libero voluptatem hic vel ut. Ea odio et impedit natus est.

CEN/TC 216

Chemical disinfectants and antiseptics


Originator: CEN
O member

CEN/TC 216

Chemical disinfectants and antiseptics


Originator: CEN

O member

CEN/TC 219

Cathodic protection


Originator: CEN
O member

CEN/TC 219

Cathodic protection


Originator: CEN

O member

CEN/TC 223

Soil improvers and growing media


Originator: CEN
O member

CEN/TC 223

Soil improvers and growing media


Originator: CEN

O member

CEN/TC 260

Fertilizers and liming materials


Originator: CEN
O member

CEN/TC 260

Fertilizers and liming materials


Originator: CEN

O member

CEN/TC 276

Surface active agents


Originator: CEN
O member

CEN/TC 276

Surface active agents


Originator: CEN

O member

CEN/TC 332

Laboratory equipment


Originator: CEN
O member

CEN/TC 332

Laboratory equipment


Originator: CEN

O member

CEN/SS C03

Chemistry


Originator: CEN
O member

CEN/SS C03

Chemistry


Originator: CEN

O member

CEN/TC 347

Methods for analysis of allergens


Originator: CEN
O member

CEN/TC 347

Methods for analysis of allergens


Originator: CEN

O member

CEN/TC 352

Nanotechnologies


Originator: CEN
O member

CEN/TC 352

Nanotechnologies


Originator: CEN

O member

CEN/TC 369

Candle fire safety


Originator: CEN
O member

CEN/TC 369

Candle fire safety


Originator: CEN

O member

ISO/TC 47

Chemistry


Originator: ISO
O member

ISO/TC 47

Chemistry


Originator: ISO

O member

ISO/TC 48

Laboratory equipment


Originator: ISO
O member

ISO/TC 48

Laboratory equipment


Originator: ISO

O member

ISO/TC 158

Analysis of gases


Originator: ISO
O member

ISO/TC 158

Analysis of gases


Originator: ISO

O member