DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

SSH ISO 23616:2022 'Pastrimi, inspektimi dhe riparimi i pajisjeve mbrojtëse personale të zjarrfikësve'

Standardi SSH ISO 23616:2022 jep kërkesa, udhëzime dhe rekomandime për pastrimin, inspektimin dhe riparimin e pajisjeve mbrojtëse personale për përdorim nga zjarrfikësit.