DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

SSH EN ISO 18527-1:2022 “Mbrojtja e syve dhe e fytyrës për përdorim sportiv - Pjesa 1: Kërkesat për syze, që përdoren për ski dhe në dëborë”

Ky standard zbatohet për të gjitha syzet, të cilat përdoren për mbrojtjen e syve kundër rreziqeve, si rrezatimi diellor, rrezet ultravjollce, shiu, bora dhe era, si dhe gjatë praktikimit të sporteve dimërore dhe aktivitete të tjera të ngjashme me to.