DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

Ndikimi i prodhimit të energjisë elektrike me anë të erës në mjedis

Duke qenë se deri më sot shumica e shteteve Evropiane përdorin energjinë elektrike, e cila ndikon në emëtimet e gazeve serrë dhe ndryshimeve klimatike në mjedis, një zgjidhje për të reduktuar emëtimet e gazeve serrë në mjedis është prodhimi i energjisë me anë të erës.

Standardet Evropiane mbështesin një shoqëri, e cila përdor të gjitha mënyrat alternative për prodhimin e energjisë, për të pasur një mjedis më të pastër dhe një klimë sa më të qëndrueshme.

Duke mbështetur mbrojtjen e mjedisit dhe reduktimin e gazit serrë organizon një seminar me tematikën ‘Gjetja e një zgjidhjeje për reduktimin e emëtimit të gazeve serrë, energjia e cila prodhohet me anë të erës, standardet, të cilat mbështesin përdorimin e të gjitha alternativave të energjisë'.

Nëse jeni të interesuar lutem na kontaktoni që të lidhemi me organizatorët.