DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

International Classification of Standards (ICS)

International Certification Services (ICS) is an independent certification body offers various management system certification services Worldwide.Management Systems Certification is critical to the success of a business, with highly integrity and professional personnel we provide the best management systems certification services for your business.

Browse by ICS : 87. INDUSTRI E BOJRAVE DHE E NGJYRUESVE

Reset
Proces i ngjyrimit me bojra

Bojra dhe verniqe

Përbërës të bojës

Bojra shkrimi. Bojra printimi

Pajisje për veshje me bojë