DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

International Classification of Standards (ICS)

International Certification Services (ICS) is an independent certification body offers various management system certification services Worldwide.Management Systems Certification is critical to the success of a business, with highly integrity and professional personnel we provide the best management systems certification services for your business.

Browse by ICS : 83. INDUSTRI E GOMËS DHE PLASTIKËS

Reset
Procese të përpunimit në industrinë e gomës dhe të plastikës

Lëndë të para për gomën dhe plastikën

Gomë

Plastikë

Materiale kokërrizore

Plastikë e përforcuar

Produkte të gomës dhe plastikës

Gomat

Ngjitës

Pajisje për industrinë e gomës dhe plastikës