DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

International Classification of Standards (ICS)

International Certification Services (ICS) is an independent certification body offers various management system certification services Worldwide.Management Systems Certification is critical to the success of a business, with highly integrity and professional personnel we provide the best management systems certification services for your business.

Browse by ICS : 75. NAFTË E TEKNOLOGJI QË LIDHEN ME TË

Reset
Nxjerrje dhe procese të përpunimit të naftës dhe të gazit natyror

Naftë bruto

Gaz natyror

Produkte të naftës në përgjithësi

Lubrifikuesa, vajra industrialë dhe produkte të tyre

Lëngje hidraulike

Dyllra, bitume dhe produkte të tjera të rënda prej nafte

Lëndë djegëse

Pajisje për industrinë e naftës dhe të gazit

Pajisje për depozitim të produkteve të naftës dhe të gazit