DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

International Classification of Standards (ICS)

International Certification Services (ICS) is an independent certification body offers various management system certification services Worldwide.Management Systems Certification is critical to the success of a business, with highly integrity and professional personnel we provide the best management systems certification services for your business.

Browse by ICS : 59. INDUSTRIA TEKSTILE DHE E LËKURËS

Reset
Proceset e industrisë tekstile

Materiale tekstile ndihmëse

Fibrat tekstile

Produkte të industrisë tekstile

Materiale për përforcimin e përbërësve

Makineri për tekstile

Teknologjia e lëkurës