DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

International Classification of Standards (ICS)

International Certification Services (ICS) is an independent certification body offers various management system certification services Worldwide.Management Systems Certification is critical to the success of a business, with highly integrity and professional personnel we provide the best management systems certification services for your business.

Browse by ICS : 43. MJETE TRANSPORTI AUTOMOBILISTIK

Reset
Automjete në përgjithësi

Sisteme të automjeteve

Motorë me djegie të brendshme për automjete

Mjete të transportit tregtar

Vetura për pasagjerë

Automjete që punojnë me energji elektrike

Motoçikleta dhe biçikleta me motor

Biçikleta

Automjete për qëllime të veçanta

Diagnostikim, mirëmbajtje dhe pajisje kontrolli