DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

International Classification of Standards (ICS)

International Certification Services (ICS) is an independent certification body offers various management system certification services Worldwide.Management Systems Certification is critical to the success of a business, with highly integrity and professional personnel we provide the best management systems certification services for your business.

Browse by ICS : 31. ELEKTRONIKË

Reset
Përbërësit elektronikë në përgjithësi

Rezistenca të reostatit

Kondensatorë

Pajisje gjysmëpërçuese

Tubat elektronikë

Pajisje elektronike me ekran (display)

Pajisje pjezoelektrike

Filtra elektrikë

Qarqe të stampuar dhe panele

Montime të komponentëve elektronikë

Qarqe të integruar. Mikroelektronikë

Komponentë elektromekanikë për pajisje elektronike dhe të telekomunikacionit

Struktura mekanike për pajisje elektronike

Elektronikë optike. Pajisje lazer