DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

International Classification of Standards (ICS)

International Certification Services (ICS) is an independent certification body offers various management system certification services Worldwide.Management Systems Certification is critical to the success of a business, with highly integrity and professional personnel we provide the best management systems certification services for your business.

Browse by ICS : 25. INXHINIERI E PRODHIMIT

Reset
Procese të formimit me dorë

Prodhimi i shtesave (aditivëve)

Sistemet industriale dhe automatike

Makina metalprerëse. Të përgjithshme

Makina metalprerëse

Vegla prerëse

Makina të përpunimit pa heqje ashkle

Pajisje portative

Saldim

Furra industriale

Trajtim termik

Trajtim dhe veshje e sipërfaqes

Sistemi i prodhimit të plazmës