DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

International Classification of Standards (ICS)

International Certification Services (ICS) is an independent certification body offers various management system certification services Worldwide.Management Systems Certification is critical to the success of a business, with highly integrity and professional personnel we provide the best management systems certification services for your business.

Browse by ICS : 23. SISTEME DHE PËRBËRËS TË FLUIDEVE PËR PËRDORIM TË PËRGJITHSHËM

Reset
Pajisje të depozitimit të lëngjeve

Përbërës të tubacioneve dhe tubacione

Rubineta

Pompa

Sisteme të fuqisë së lëngjeve

Ventilatorë. Helika. Kondicionerë të ajrit

Kompresorët dhe makinat pneumatike

Teknologji e boshllëkut