DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

International Classification of Standards (ICS)

International Certification Services (ICS) is an independent certification body offers various management system certification services Worldwide.Management Systems Certification is critical to the success of a business, with highly integrity and professional personnel we provide the best management systems certification services for your business.

Browse by ICS : 21. SISTEME DHE PËRBËRËS MEKANIKË PËR PËRDORIM TË PËRGJITHSHËM

Reset
Karakteristika dhe projektim i makinave, aparateve dhe pajisjeve

Fileto

Elementë të mbërthimit

Nyjezime, verige, perçina me vrima, etj.

Kushineta

Boshte dhe xhunto

Guarnicione, permistope

Susta

Mbulesa, veshje, pjesë të tjera të makinave

Rrota të dhëmbëzuara

Transmisione

Mekanizma rrotullues dhe alternativë dhe pjesë të tyre

Sisteme të lubrifikimit