DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

International Classification of Standards (ICS)

International Certification Services (ICS) is an independent certification body offers various management system certification services Worldwide.Management Systems Certification is critical to the success of a business, with highly integrity and professional personnel we provide the best management systems certification services for your business.

Browse by ICS : 11. KUJDES PER SHENDETIN

Reset
Shkenca mjekësore dhe pajisjet për kujdesin e shëndetit në përgjithësi

Pajisje mjekësore

Stomatologji

Sterilizim dhe dezinfektim

Mjekësi laboratorike

Farmaceutikë

Pajisje spitalore

Ndihmë e parë

Ndihmë për invalidë ose handikapatë

Kontroll i lindjeve. Kontraceptivë mekanikë

Mjekësi veterinare