DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

International Classification of Standards (ICS)

International Certification Services (ICS) is an independent certification body offers various management system certification services Worldwide.Management Systems Certification is critical to the success of a business, with highly integrity and professional personnel we provide the best management systems certification services for your business.

Browse by ICS : 01. TË PËRGJITHSHME. TERMINOLOGJI. STANDARDIZIM.

Reset
Terminologji (parimet dhe koordinimi)

Fjalorë

Madhësi dhe njësi

Kodifikim i ngjyrave

Simbole shkronjore

Simbole grafike

Vizatime teknike

Dokumentacion teknik i produkteve

Standardizim. Rregulla të përgjithshme

Shkenca të informimit. Publikime