DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

DPS publikon Buletinin Nr. 86

DPS ka publikuar Buletinin e Standardeve për periudhën Janar-Mars 2021. Informacion rreth standardeve të publikuara dhe të shfuqizuara gjatë kësaj periudhe.

Lutemi për të shkarkuar Buletinin Nr. 86 klikoni butonin më poshtë.

Seria e Buletineve

Seria e Buletineve të publikuar nga DPS