DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

DPS merr pjesë në Panairin “Real Estate Expo Albania 2015”

DPS merr pjesë në Panairin “Real Estate Expo Albania 2015”, në datat 3-4-5 Prill, në ambjentet e Muzeut Historik Kombëtar, organizuar nga Qendra Kombëtare e Panaireve - Ministria e Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtisë dhe Sipërmarrjes (MZHETTS).

DPS mori pjesë në të tre ditët dhe promovoi në stendën e saj materiale me karakter informativ e promovues rreth DPS dhe botime mbi rëndësinë dhe përfitimet nga përdorimi i standardeve në produktet e shërbimet vendase.

Krahas publikimeve të tjera, interes i veçantë u tregua nga publiku për Katalogun e Standardeve Shqiptare 2014, i cili është botimi më i rëndësishëm i vitit dhe përmban Listën e standardeve të klasifikuara sipas subjektit dhe Listën e standardeve të shfuqizuara.

Më poshtë janë publikimet e DPS, shpërndarë gjatë Panairit:

Katalogu i Standardeve Shqiptare 2014

Postera me tematik

Fletepalosje

Broshura