DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

DPS ka publikuar standardin SSH EN 63005-1:2017

Rregjistrimi i të dhënave video të ngjarjes në rast aksidentesh të automjeteve rrugore - Pjesa 1: Kërkesa bazë

Ky standard përshkruan kërkesat bazë për rregjistrimet e të dhënave video në rast aksidentesh (EVDRs) për aksidentet e automjeteve rrugore, të cilat përdoren për identifikimin dhe analizimin e shkaqeve të aksidenteve, duke u bazuar në video nga kamera të montuara në semaforë dhe informacionet e tjera të mara para dhe pas të tilla ngjarjeve.