DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

DPS ka publikuar standardin SSH EN 1272:2017

“Artikuj të kujdesit për fëmijët - Karrige me tavolinë - Kërkesat e sigurisë dhe metoda prove”

Standardi specifikon kërkesat e sigurisë dhe metodat e provës për karriget e montuara në tavolinë, të përcaktuara të përdoren për fëmijët, që janë në gjendje të ulen pa ndihmë dhe të kenë peshë maksimale deri në 15 kg.

Për më tepër rreth standardit klikoni mbi linkun e mëposhtëm:

Artikuj të kujdesit për fëmijët - Karrige me tavolinë - Kërkesat e sigurisë dhe metoda prove

60.60 Standard published

DPS/KT 52 më tepër