DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

DPS ka publikuar standardin SSH EN ISO 14245:2021 “Bombola gazi - Specifikimet dhe provat për valvolat e bombolave për GLN - Valvolat me mbyllje automatike”

Standardi specifikon kërkesat për projektimin, specifikimet, provat e llojit, prodhimit dhe inspektimit për valvulat e bombolave për GLN me mbyllje automatike, të cilat përdoren në bombola që rimbushen me gaz.