DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

Dita e Standardeve: Mundësia për të zbuluar botën e Standardeve Europiane!

Dy Organizmat Europiane të Standardizimit CEN dhe CENELEC do të organizojnë në Qendrën e Manaxhimit të tyre në Bruksel, në datat 21 dhe 22 Shtator 2016, një aktivitet mbi Ditën e Standardeve me temë: “____Mundësia juaj për të zbuluar botën e Standardeve Europiane”.

Më poshtë ju paraqesim programin për të interesuarit sipas kategorive.

Regjistrimet për pjesëmarrje janë të hapura dhe mund të bëhen online.

Pagesa për pjesëmarrje: 400 €

Tarifat e reduktuara për:

Cfarë janë ato? Kush i bën ato? Pse janë ato kaq të rëndësishme? Si mundem une të përfshihem?....e shumë më tepër.

Programi përfshin sesione të reja me temat e mëposhtme:

Pse duhet që ju të merrni pjesë?

Dita e Standardeve ju jep mundesinë për të:

Të gjithë pjesëmarrësit në këtë aktivitet do të marrin gjithashtu një certifikatë, për të treguar që ata e kanë kryer me sukses trajnimin për Standardizimin Evropian____.

Kush mund të marri pjesë në këtë aktivitet?

Jeni të lutur, që nëse e shikoni me interes pjesëmarrjen në këtë aktivitet, të na kontaktoni në info@dps.gov.al në kohë në mënyrë që të realizojmë rregjistrimin pranë CEN dhe CENELEC.

Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit (DPS)

Rruga “Mine Peza”, Nr. 143/3, 1014 – Tiranë

Kutia Postare Nr. 98

Tel: + 355 (04) 222 62 55

Fax: + 355 (04) 224 71 77

E-mail: info@dps.gov.al

Web site: www.dps.gov.al