DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

DPS/KT 17

Pajisje elektrike të tensionit të ulët dhe të lartë

Scope

Facts and digits

0

New projects

15

Published standards

0

Meetings

0

Members