DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

DPS/KT 305

Atmosfera shpërthyese - Parandalimi i shpërthimit dhe mbrojtja

Aktiv

Committee

Elona Teluli

Elona.Teluli@dps.gov.al

Scope

Fusha e këtij KT është adoptimi i standardeve evropiane dhe ndërkombëtare CEN/ISO si dhe hartimi i standardeve shqiptare për parandalimin dhe mbrojtjen nga shpërthimet, metodat e testimit për përcaktimin e karakteristikave të ndezshmërisë së substancave dhe për pajisjet dhe sistemet mbrojtëse në atmosfera shpërthyese, metodologjinë në fushën e eksploziveve nëpër atmosfera shpërthyese si dhe terminologjinë. Brenda fushëveprimit të DPS/KT 305 përjashtohet standardizimi i aparateve elektrike për atmosferën shpërthyese.

Facts and digits

0

New projects

200

Published standards

0

Meetings

3

Members

Relation to mirrors committee

Tempore non accusantium architecto. Ab animi eligendi consectetur aut sed. Unde blanditiis quod ut voluptatem voluptatem velit sit. Debitis impedit et ut hic dolorem non. Et culpa officia magnam totam alias. Autem nihil totam similique laborum id. Iure aut eligendi sequi quia dolorem distinctio. Eos rerum qui libero voluptatem hic vel ut. Ea odio et impedit natus est.

CEN/TC 212


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 212


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 305


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 305


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 321


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 321


Origjina: CEN

O member

ISO/TC 264


Origjina: ISO
O member

ISO/TC 264


Origjina: ISO

O member