DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

DPS/KT 256

Zbatime në hekurudhë

Aktiv

Committee

Arben Dervishi

Arben.Dervishi@dps.gov.al

Scope

Fusha e këtij KT është adoptimi i standardeve evropiane dhe ndërkombëtare CEN/ISO si dhe hartimi i standardeve shqiptare në lidhje me të gjitha produktet dhe shërbimet që lidhen në mënyrë specifike me industrinë hekurudhore, duke përfshirë ndërtimin, punën dhe mirëmbajtjen e pjesëve dhe pajisjeve, metodave dhe teknologjisë, ndërthurjen ndërmjet infrastrukturës dhe mjeteve hekurudhore dhe aspekteve mjedisore specifike, duke perjashtuar produktet elektronike elektroteknike dhe shërbimet për hekurudhat

Facts and digits

3

New projects

2514

Published standards

0

Meetings

0

Members

Relation to mirrors committee

Tempore non accusantium architecto. Ab animi eligendi consectetur aut sed. Unde blanditiis quod ut voluptatem voluptatem velit sit. Debitis impedit et ut hic dolorem non. Et culpa officia magnam totam alias. Autem nihil totam similique laborum id. Iure aut eligendi sequi quia dolorem distinctio. Eos rerum qui libero voluptatem hic vel ut. Ea odio et impedit natus est.

CEN/TC 256


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 256


Origjina: CEN

O member