DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

DPS/KT 74

Tuba, fllanxha dhe rakorderi

Aktiv

Committee

Pellumb Metohu

Pellumb.Metohu@dps.gov.al

Public documents

Scope

Fusha e këtij KT është adoptimi i standardeve evropiane dhe ndërkombëtare CEN/ISO si dhe hartimi i standardeve shqiptare në lidhje me tubat e çelikut dhe te gizës ku perfshihen montimet dhe lidhjet e tyre, flanxhat dhe lidhjet e tyre, tubat fleksibël, montimet e tyre, bashkuesit metalik fleksibël të zgjeruar, bazamentet e tubave, pajisjet e filetimit të tubave, tipet dhe përmasat e elementëve bazë të kushinetave, rripat transportues, pulexhot, me terminologjinë, përmasat nominale, tolerancat, dhe mjetet për prodhimin dhe kontrollin e rrotave me dhëmbë

Facts and digits

0

New projects

481

Published standards

0

Meetings

0

Members

Relation to mirrors committee

Tempore non accusantium architecto. Ab animi eligendi consectetur aut sed. Unde blanditiis quod ut voluptatem voluptatem velit sit. Debitis impedit et ut hic dolorem non. Et culpa officia magnam totam alias. Autem nihil totam similique laborum id. Iure aut eligendi sequi quia dolorem distinctio. Eos rerum qui libero voluptatem hic vel ut. Ea odio et impedit natus est.

CEN/TC 74


Origjina: CEN
O member

CEN/TC 74


Origjina: CEN

O member

CEN/TC 167


Origjina: CEN
O member from 19 nën 2021

CEN/TC 167


Origjina: CEN

O member from 19 nën 2021