DPS
Drejtoria e Përgjithshme e Standardizimit
Tel/Cel: +355 4 222 62 55
E-mail: info@dps.gov.al
Adresa: Rr.: "Reshit Collaku", (pranë ILDKPKI, kati VI), Kutia Postare 98, Tiranë - Shqipëri
Main menu

DPS/KT 2

Terminologjia dhe njësitë e matjes

Aktiv

Committee

Suzana Laçi

Gentian Gjyrezi

Gentian.Gjyrezi@dps.gov.al

Scope

Facts and digits

0

New projects

108

Published standards

0

Meetings

5

Members

Relation to mirrors committee

Tempore non accusantium architecto. Ab animi eligendi consectetur aut sed. Unde blanditiis quod ut voluptatem voluptatem velit sit. Debitis impedit et ut hic dolorem non. Et culpa officia magnam totam alias. Autem nihil totam similique laborum id. Iure aut eligendi sequi quia dolorem distinctio. Eos rerum qui libero voluptatem hic vel ut. Ea odio et impedit natus est.

ISO/TC 12


Origjina: ISO
O member

ISO/TC 12


Origjina: ISO

O member

ISO/TC 37


Origjina: ISO
O member

ISO/TC 37


Origjina: ISO

O member

CLC/SR 25


Origjina: CENELEC
O member

CLC/SR 25


Origjina: CENELEC

O member

CEN/SS F02


Origjina: CEN

CEN/SS F02


Origjina: CEN